Építőipar

Rólunk

 

Cégünk leginkább nagy volumenű dry-vit projekteket végez. Ezek munkafolyamatok tartalmazzák a dry-vitozás szakszerű elvégzését valamint a dry-vitozás mellet nyilászárók cseréjét is elvégezzük az ügyfél igényei szerint. Árajánlat kéréséhez a Kapcsolat menüpont alatt talál információt.

Alábbiakban olvashatják munkáink jellemzését valamint szükségességének rövid kifejtését:
A hőszigetelés mint fogalom jelentése: két eltérő hőmérsékletű tér (például a kültér és az épületbelső) között fellépő hőközlés gátlása, jellemzően nagy hőellenállással rendelkező szerkezettel. Tehát például hazánk klimatikus körülményei között télen a kinti hideg beáramlásának, illetve a beltéri meleg kiáramlásának akadályozása, azaz a fűtött helyiségek hőveszteségének csökkentése.

A hőszigetelés az 1970–80-as években kapott igazán nagy figyelmet, és terjedt el az egész világon, aminek kiváltó oka az 1973-as olajválság volt. A cél az volt, hogy minél kevesebb anyagi ráfordítással emelkedjék az épület komfortfokozata, és egyben csökkenjen az épület energiafelhasználása.

Az egyre növekedő energiaárak, valamint a föld fosszilis energiahordozó-készletének kimerülése miatt ma már nem kérdés a hőszigetelés létjogosultsága. Az ügy fontosságát igazolják bizonyos európai uniós irányelvekben szereplő útmutatások, valamint az új építésű házakra vonatkozó hazai jogszabályi előírások is. A ház hőszigetelésével nagy mértékben hozzájárulhatunk környezetünk szennyezésének csökkentéséhez.

Munkáink során kiemelten figyelünk környezetünk megóvására és tisztaságára!

Szolgáltatásaink

-Bontás-szigetelés
-Bádogozás
-Burkolás
-Nyilászárók cseréje
-Villanyszerelés
-Viz-gáz-fűtés szerelés