Ha bármilyen kérdése van vagy szeretne árajánlatot kérni szolgáltatásainkra

írjon a tubi.hanikft@gmail.com E-mail címre vagy hívja a

0630-325-9387-es számot.

Ügyvezető: Kállai József
Tel: 0630-325-9387

Titkárság:
Suha Irma

Tel: 0670-549-8682
Fax: 061-276-2190
E-mail: tubi.hani@gmail.com

A sok csapadék, a nagy hőmérséklet ingadozás fagyás-olvadás kedvez az úthibák kialakulásának. Az úthálózat burkolatain így egyre több a repedezett felület, ilyenkor az út állapota egyre romlik.

 

Cégünk szolgáltatásai között megtalálható a régi, elhasználódott aszfaltrétegek és betonozott felületek kátyúinak helyreállítása is. A kátyú törmeléktől való kitakarítása után a terület körbevágása nélkül csak a már keletkezett lyuk belocsolása bitmenemulzióval, majd a mélyedés feltöltése meleg hengerelt aszfalttal. Miért ideiglenes megoldás ez? Az egykori kátyú mellett található repedezett útrétegek túlzottan hajlamosak a bomlásra!

 

Hosszabb távon a fenti megoldás helyett a következő feladatok ellátása szükséges: a kátyú körbevágása a mellette lévő repedezett réteggel együtt. Az így kapott felület kitakarítása, majd bitumenemulzió belocsolása, ezt követően pedig a kátyú feltöltése meleg hengerelt aszfalttal. Ez a megoldás költségesebb, mint az előző, hiszen nagyobb felületen kell a munkát elvégezni, az anyagszükséglet is magasabb. Cserébe viszont egy tartósabb, stabilabb útfelülethez jutunk! Érdemes megfontolni ennek a módszernek az alkalmazását!